Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz HSM #135194 üzenetére

    Itt most ugye elég nagy kérdés hogy ezek az RT-ért felelős Tensor magok (ezek a gépi tanulós magok a felelősek nem? :F ) alkalmasak-e bármi másra ami extra boost lehet ha az RT ki van kapcsolva és/vagy híján van a játék.
    Esetleg pont ezen magok használata és az RT On ténye tehermentesít-e annyira a korábbi "hú de erőforrás igényes fake" után, hogy önmagában boostként hatnak a teljesítményre?!

    Talán ezen a részen volt tetten érhető igazán a RT gyakorlati jelentősége és "haszna". Az OFF ---> On switch után pedig úgy van vele az ember, hogy oké a korábbi "fake" megoldás erőforrás igényes volt de az a 10év amit oly sokszor felemleget azért elég volt arra, hogy kétlem h az On látványért bárki 10$-nál többet fizetne.., révén eléggé spiccre tették a kamut ezidő alatt. :DDD

    Innen kezdődik egyébként és ugyan az árnyékos prezentáció látványosabb, ugyanakkor a magam részéről pl évek óta spórolok az árnyékokkal beállítás szinten, mert engem mindig zavart ha túl élesek voltak, feleslegesen ette a vasat.

    Azok az első tesztek lesznek beszédesek (NV vs NV szinten ugye..) ahol már egy RT-s játékban csinálnak az RTX-ekkel egy On vs Off mérést, mekkora a kontraszt sebességre és ez a kontraszt mit hoz vagy hozhat a GTX-ekkel szemben, kvázi a "fake"-es úton maradva hogyan mennek.

    Árak.., hát azok olyanok amilyenek, nyilván lehet őket hurrogni de amíg egy VEGA64 jóval drágább mint a 1080 addig azt csinálnak amit csak akarnak.
    Szubjektív magánvélemény de sztem ez csak egy rövid életű nagy marketing lufi, ami pepitában arról szól(t) h ne keljen kinyesni a helyükről azokat a Tensor magokat. Olcsóbb (nekik) és idei termék, slussz, elmondhatják h hoztak valamit de ők maguk sem várnak tőle többet mint amire szemre hivatott.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák