Új hozzászólás Aktív témák

  • norbert1998

    veterán

    válasz HSM #138206 üzenetére

    A PC piac megosztottságáról szólva egyet kell értsek veled, de azért a helyedben annyira nem sároznám a CCX-et, több helyen is írják, hogy a kékeknél is efelé vezet a jövő. Ezen felül úgy tudom, hogy a 3000-es szériában a magok/klaszterek/stresszlabdák közvetlenül össze lesznek kötve a késleltetések (és gaming eredmények) radikális növelése érdekében.

    Viszont jelenleg is 12-ből 12 szálon 3D-s animációt renderelek, lassan 3 órája, és egész hétvégén is ugyanez ment, de jelenleg is itt pötyögök a gépnél, nézem a jútyúb videókat, böngészem a netet, sőt, egyik nap még CAD-ezni is észrevehető lassulás nélkül tudtam, miközben 10 mag 100%-on terhelve volt, a háttérben 10 chrome ablak, méretes YT lejátszási listával.
    Röccenéseket abszolút nem tapasztalok, és a C2C(egyszálon) 4 mag 4 szál sandyhez képest egyértelmű előrelépés sok helyen. Egyedül CAD-ben nem látok javulást, de jellemzően egy magot se dolgoztat 70% felett olyankor sem... Ugyanez igaz az egyetemi 1226-os Xeonos gépekre és a 7700-as i7-es (non-K) gépekre is. Megjegyzem, mindkettőnél nagyságrendekkel jobban megy az ájemdén a CAD.

Új hozzászólás Aktív témák