Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz CJ4567 #147439 üzenetére

    Haggyá mán.
    Mikor leirják, hogy azért kell game alatt a 144 mert simább meg inputlag meg faszom. Közben meg 12 éves kis majom 60 hz-s 50k-s vason 10-ből 10x úgy ellő hogy azt se tudod hanyadikán van elseje. És ezen az se segit, hogy 2 misis géped van és max fps-el tolod.
    Szal ja. Megértem, hogy valakinek van pénze és ezt választotta hobbinak. Csak ugye nem leszel jobb játékos.
    Napi 1-2 órát pubolsz és vérgémer vagy. Olyan ez mint 500 lovas verdát venni. Aztán néha elgurulsz a tescóba. Mert ha csak a verda fele teljesitményét kihasználnád megdöglenél az első kanyarba. Persze lehet mondogatni, hogy van rá pénzed. meg szebb és micsoda mérnöki csodák vannak benne. Ami igaz is. Csak hát tehetség nincs vezetni. Na de erről már nem szól a fáma.
    A másik amit leirtam a csúcs termékekkel kapcsolatban. Én nem adnék +10-20% teljesitményért 100-200%-os felárat. Persze van akinek nagyon kell az is. Vegye ha akarja. nekem ez nem fáj. Bárki gondolja is, hogy irigy vagyok. Nem vagyok. Csak ne hitvatkozzunk már buziságokra.
    Mert ha valaki profi, félprofi és napi 4-6-8 órát tolja a gamét és jó benne. Ott ezek a kis +-ok hoznak némi előnyt. Átlagos, casual gémernél vajsimán max részletességel látod hogy kibaszott szar vagy.

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák