Új hozzászólás Aktív témák

  • DraXoN

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz MiklosSaS #149233 üzenetére

    nekem annyira mondjuk nem jött be, én "Fedora" párti vagyok a munkakörnyezetem illetőleg, de "volt az a pénz", hogy eladjam ezen elveimet.. persze, már jobban megy mint az első 1-2 hónapban, de.. bár belegondolva, hogy elgondolkodtam "futkosós" gépnek egy saját régebbi Air-en (vagy legalábbis annyira régin aminek már van 16GB ramja)..
    A hardver minősége tényleg jó viszont (bár ezt eddig is tudtam).
    Mondjuk 6magos macbook pro.. papíron talán 11órás az üzemidő, de munka mellett jó ha 2-3 órát kibír :DDD de ez már csak ilyen dolog (a "privát" jelenlegi x240-em is nagy akkuval 8 óra, de munka mellett az se húzza tovább 2 óránál)...
    kell nekem nagy projektekkel dolgoznom PHPStorm-ban...
    Mondjuk tény, asztali gépemen windows alatt virtualboxban futtatom a fedorat, így ott gyorsabb azért mint a laptopom. 12magból 6-ot adok neki (12szálat ha úgy tetszik... vagy 24, úgyhogy :DDD), és kap 16GB memóriát amikor "fut" a szerver (az összesen 32GB-ból arra is futtja)..

    Bár nézegetem az új hardvereket, de a mostani áron esélytelen, hogy bármit vennék (elvagyok ezzel jó darabig, csak a nyáron cseréltem le az FX-et erre)

    The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Új hozzászólás Aktív témák