Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Aljasvip #152299 üzenetére

    Én magas vagyok, lehet éppen ez a gond, az ülés legalsó állása is éppen jó szokott lenni egy átlagos autóban, "ennél lejjebb nem tudok süllyedni". :D . Az A-oszlop holtterének körbetekintéséhez, és hogy kilássak a visszapillantó mögül előre kell hajoljak magasról a kormányhoz, azonban ilyenkor a magasra tett tableteket szó szerint az arcomban találom. Ez pedig ebben a formában nem csak rendkívül zavaró, de balesetveszélyes is, mivel erősen akadályozza a szabad kilátásom jobbra.

    Többször vezettem kisebb/nagyobb távokra egy hibrid XP210-es Yaris-t, és rendkívül zavarónak találtam ezt benne. [link] Képről pedig még elképzelni is nehéz, de épp úgy jönnek ki a dolgok nekem, ahogy írtam. Pedig ezen kívül nagyon szívesen mentem vele.
    Nekem egy régebbi Toyotám van, középső műszerfallal, és a szellőző alatti navival/hifivel, ott tökéletesen kilátok, pedig ugyanolyan alacsony (-1cm magasság -1.5cm hasmagasság mellett a specifikációk alapján).

    Alacsonyabb termetűeknek - akik lejjebb tudnak menni az üléssel - nem tudom, mennyire zavaró ez a tablet dolog, ezt sajnos nem tudom kipróbálni. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák