Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    Jo reggelt mindenkinek !

    Ugy nez ki hogy jol megszoptam a 144 hz-es kijelzovel. Vagyis nem a kijelzovel hanem a videokartyaval, barmit csinaltam, barmilyen jatekban kek-halal fogad. DVI porton 60, 120, 144 Hz-en is. Kiprobaltam jo par drivereket betakat es hivatalosakat...macskanak koszonhetoen megvan a hiba oka: HD 7990 !
    A franc sem tudta hogy az AMD baxik a 144/120 hz-es tamogatasra. Vagyis a CF -nel, nagyon sokan panaszkodnak. Elvittem az este a kijelzot az egyik haverhez akinek 7850-e van es hibatlanul mukodik. Ma hajnalban beraktam az egy szerencsetlen GT 630-at a gepbe, tokeletesen megy 144 hz-en.

    Ugy erzem magam mint akit tokon szurt az AMD, nem ertem hogy miert ? Kiadja a leheto legdragabb kartyat, a legerosebb egy nyakos kartya ami a forgalomba van...es....nem megy 120/144 Hz-en...sot meg 60-on sem (az olyan kijelzovel ami 144-re kepes). Ez miert van ? Imadom a Radeonokat, egesz mas vilag mint a GeForce, szebbek a kepek, erosebb VGA...neme rtem :F

    Sajnos az ejjel eldolt, konnyes valas utan a HD 7990 utodja ez lesz. Sajnos megint zold kerul a gepembe :(( . pedig mennyire szeretem ezt a Qrva 7990-et, mennyi brutal, nyers ero van ebben a kartyaban....egy jatek sem terdeltette le....meg a hardver zabalo 3-as krizis is kemenyen ment abszolut minden full-on.

    Ez van....R.I.P. HD 7990 !

    A monityor az pedig tokeletes ! Egyaltalan nem faraszto, a szinei eleg jok. Kivancsi vagyok milyen lesz jatekban.

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák