Új hozzászólás Aktív témák

  • Peaceliker

    addikt

    válasz ViZion #26035 üzenetére

    Na megvolt a "móka". Az a baj, hogy elég magamnak való vagyok. És munkatársaim nagyon más világ, mint én. Legtöbb 50 körüli, amelyik meg hozzám közelebb van korban, az meg nem túl értelmes. Egyik nő, 40 éves és kb 12 éves (elkapatott kislány) szinten van. Főnököm jó fej, de neki meg ilyenkor bizonyítási kényszere van, meg megfelelési és eléggé lejön, hogy tök erőltetett ahogy szét isszák magukat és táncikálnak... nem értem meg őket (sok dolog miatt) és ők sem engem (sok minden miatt). De nincs is rá igényem, szerintem nekik sem. Elég nyers alak vagyok, nem stílusom "körbeírni" a dolgokat. Azt is csodálom, hogy elfogadtak, szeretni sosem fognak, de nem alszom emiatt rosszabbul...stb stb. :)
    Dohányozni sosem dohányoztam, inni egy bizonyos eset óta (anyukám halála után kb másfél évvel(addig jól viseltem) jól berugtam és akkor jött ki rajtam az egész...brutál bedepiztem és undorító módon széthullottam...) nem nagyon van kedvem...

    Szal ittam 2 sört kb (abból is citromosat) és ellébecoltam. A legjobb az vt az egészben, hogy egyik barátom arrafele lakik (messze innen, ritkán találkozunk) és elugrott, beszélgettünk vagy 2-3 órát. Kicsit pancsiztam és csókolom.
    Másik bajom amúgy, hogy kb 14k ba került (és kötelező).

    @mindenki
    Jó reggelt meg jóestét meg jóreggelt és jódélutánt! ;)

    "Oh my Goa'uld!"

Új hozzászólás Aktív témák