Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz MrM94 #27461 üzenetére

    Mit is lehet mondani az ilyesmire. Itt ahol en elek az iPhone olyan mint otthol a szappan...mindenkinek van es mindenki hasznalja. Semmi extra....meg annak is iPhonja van aki a foldeken dolgozik, minimal penzert.

    Visszont, nagyon nagy taps es tisztelet az almas cegnek a marketingert. Sikerult nekik mi masoknak nem...hiszteriat csinalni. Ezert hatalmas taps!

    En mint volt iPhone tulajdonos, eleg jo velemenyem van roluk, a termekrol es nem a cegrol. Nagyon sok pozitivum van a bug-droidal szemben. Lehet hogy amikor megunom a BB-et akkor a kovetkezo az iOS-es telo lesz.....bugdroid egy idore nem......

    Az iPhone kedveloket harom reszre osztanam:

    1 - azok a fergek, senkik akik azt hiszik hogy ha van egy szerencsetlen telefon a zsebukben ami a fel evi berukbe (mar ha van olyan) kerult akkor ok a menok es jobban erzik magukat, fontosabbak lesznek, erzik hogy elertek valamit az eletben. Nekeik az iPhone (almas termek) nem csak egy telefon, egy "image", egy kulcs a sikeres elethez. De figyeljuk csak meg, nem csak az almas cegnel van ilyesmi. Peldaul hanyan vannak akik csak azert jarnak (vesznek) meno verdat mert be szeretnenek vagodni valakinek ? Vagy azt hisszik hogyha sportosabb, dragabb verdajuk van akkor 10 cm-rel nagyobb a farkuk vagy nagyobb az intelligencia szintjuk. Hany olyan ember van aki arrol almodoik hogy BMW/Mercedes/Audi ja legyen, de meg egy tank benzint sem tud kifizetni...nem beszelve a szervizelesrol.
    Es ez nem csak az autoknal van jelen....peldaul a hardvereknel is. Hany ember erzi magat fontosabbnak, nagyobbnak ha dragabb hardvereket vasarol.....ezek en szerintem a kisebbsegben szenvedo emberek. Akik ugy probaljak egyensulyosni a szanalmas eletuket hogy megveszik a meno dolgokat, a legdragabbakat mert akkor ok is lesznek valakik...valakik (tizeneves csitrik, vagy penzehes qrvak) fel fognak nezni rajuk.....
    Nem veszik eszre hogy megszanalmasabb fergek lesznek beloluk......

    2- azok akikket nem erdekel a kultusz, nem erdekli hogy mi van raira. Bemegy a boltba, megtetszik neki es megveszi...mert megengedheti maganak....(itt UK-ban kb elofizetesre annyi egy iPhone5 mint marmi mas normalis telefon).

    3- a fanboy-ok...akik nem azert veszik meg az almas termekek mert menok szeretnenek lenni...hanem csak egyszeruen markahuek....szeretik es ennyi.

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák