Új hozzászólás Aktív témák

  • inspiroyhome

    aktív tag

    Napot!

    Hát a mai nap nem volt túl jó számomra... fél kettőkor forgalmi oktatás, indexelek, lassan megyek, fordulnék be balra. Abban a pillanatban hogy elkezdem felengedni a kuplungot fékezés után, és megindul az autó, valami idióta paraszt robogós megelőzi a mögöttem lévő autót balról, és kb 10 centin múlott hogy ne üssem el.
    Hálistennek én előbb fékeztem mint az oktató, meg is dicsért emiatt, de az emberrel szószerint üvöltözött, és jogosan.

    Aztán kb fél három óta csinálom a laptopomat, és egy órája végeztem. Egy sima újrapasztázásnak indult, de lehet a melegtől, vagy csak én vagyok ilyen, egyszerűen full idegbetegbe' nyomtam a kretént. Mondjuk főleg azért, mert akármilyen kedvesen bántam vele, azt vettem észre, hogy a zsanért tartó mindhárom csavar ki van szakadva a műanyagból.

    Kis kutakodás után viszont feltűnt az is, hogy lehet, már eleve így volt. Ha fent van a burkolat, akkor tart a zsanér, nem nagyon lehet észrevenni, hogy 3 ponton eltört.

    Az meg ugye hab a tortán hogy az eladó szerint fél éve lett újrapasztázva, nos, jelenthetem, hogy ez nem igaz, viszont csavar hiányok, meg érdekes műanyag darabok voltak a gépben. Szerintem elkezdte, de egy idő után feladta, és elég hiányosan összerakta a gépet, majd kijelentette hogy ezt én bizony újrapasztáztam.

    Holnap meg cserép pakolászás reggel 8-tól. Úgyhogy itt az ideje hátradőlni és meginni egy jó hideg sört.

Új hozzászólás Aktív témák