Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz MiklosSaS #90358 üzenetére

    Tekintettel arra hogy ez legkorábban jövő januárban lesz/lenne aktuális részedről/részünkről fogalmam sincs hogyan tartozik ide. Csak annyit mondtam hogy segítséget kértek, párunktól megkapták és nagyjából ezzel egy időben elkezdtek jelentkezni a problémák, kvázi viszonylag kevés agysejt munkára fogásával összerakható hogy a végsőkig próbálkoztak önerőből/kivártak..

    Senkit nem érdekel mikor/miért vagy mikor/miért nem fogod frissíteni a prémium tagságodat, segítséget nem akkor nyújtunk amikor arra számítunk hogy kifizetődő lesz és/vagy bármilyen természetű előnyünk származik belőle, még ha az az adott oldal "helyes" működése lenne is.. :N

    Abban az esetben is beugrottam volna a büdzsébe ha a világon semmi nem "jár" érte, szóval az előző postom mindenről szólt csak erről nem..

    Ha jól tudom a 300 prémiumost csak nemrég lépte át a számláló de mivel nem tudjuk anyagi természetű-e a baj és ha igen mekkora, azt sem lehet tudni ez mire elég..

    Egy dolog biztos, mégpedig..

    Jó esetben is, ebből a valamivel több mint fél millió felhasználóból/regből szerintem olyan 100k lehet aktív, nagyon max 200k.., de a vélt/valós prémiumosok aránya még így is jóval kevesebb mint 1%..

    Nem tudni mióta volt halasztva a "kis help kéne" januári dolog, sem annak mélysége..
    Kvázi pusztán azért mert egy maroknyinak is alig nevezhető user csoport prémiumosodott még nem elvárható hogy azonnal megoldódjon minden.. :N

    Engem kizárólag az érdekelne most mi a helyzet és/vagy mi szükséges ahhoz hogy megoldódjon, feltéve persze ha valakinek van erre vonatkozó infója.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák