Új hozzászólás Aktív témák

  • Imi1981

    veterán

    Tegnap próbálhattam pár torrent klienst ugyan azt a torrentet letöltve . Bittorrent legújabb , uTorrent legújabb és uTorrent 2.2.1 . A bittorrent és uTorrent legújabb verziók (portot nyitottam nekik ) maximum 24 MB/s-el töltöttek le ! Akármit állítottam nem jött gyorsabban . uTorrent 2.2.1 már töltött maxon 58 MB/s körül de jóval lassabban érte el ezt az értéket mint a qbittorrent! Qbittorrent gyorsan elérte az 58 MB/s letöltési sebességet és jóval stabilabban tartja mint az uTorrent 2.2.1 .
    A véleményem ,hogy Windows 10-en egyszerűen a qbittorrent a legjobb akárhogy is nézem .Az új uTorrent/bittorrent verziók szarok és ezeknél még a régi uTorrent 2.2.1 is jobb de egyértelműen az itt is ajánlott qbittorrent a legjobb (legalábbis az én gépemen 500/100 megabites nettel) .
    150/15 megabites neten szinte nem volt különbség köztük de gyorsabb neten nagyon kijön . Kíváncsi leszek majd 1000/1000 megabites neten, ha váltok rá kipróbálom.
    Deluge és transmissiont már használtam amiből a deluge egész jó (majdnem olyan jó mint a qbittorrent de csak majdnem) de a transmission sajnos lassú pedig a transmission remote android alkalmazása nagyon tetszik. De agyonverte a qbitt.

    Milyen használható torrent kliensek vannak még windowsra ? Csak kíváncsiságból kipróbálnám őket .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák