Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz 7 #109377 üzenetére

    Az asztalos topikban első sorban asztalos munkákról van szó és egy elektromosan állítható magasságú asztalt is asztalos csinál. Speciális vasalat, kevés gyártó, szűk közönség találkozik vele. Az asztalos topikban hátha lesz valaki, aki már találkozott legalább katalógusban vele. :K
    Ez például egy gyári megoldás, 213k-ért, csak a váz. Én mondjuk tennék rá egy 38 mm-es konyhai munkalapot, a lábakon kívülre függesztve fiókos-polcos elemet, előre pedig a lógó elemeket összekötném egy lappal, így dekoratívabb íróasztal lenne belőle.
    Arra készülj fel, hogy százezres tételről is szó lehet. Vagy tervezet/terveztetsz egyet és azt csinálod/csináltatod meg. Például vannak önjáró emelőkosarak, amiket le lehet másolni, de használhatsz orsós megoldást is, kétszárnyú kapunyitó asztallábnak.
    Ajánlom a barkács topikot is.

    Ja igen, ha mindent meg kell venned és csináltatnod, akkor nem biztos, hogy az egyedi rendszered olcsóbb lesz, de szinte borítékolható, hogy nem lesz elég precíz.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák