Új hozzászólás Aktív témák

  • LK

    addikt

    válasz Chalez #10929 üzenetére

    Eleve nem összehasonlítható az 1060 és az 570. Az 1060 valamennyivel gyorsabb, de 6GB Rammal számolandó, a másiknál a legtöbb kártya 4GB-os. Ha igazad lesz és low-med, akkor 570-low, 1060-med. Ha megy a med-high, akkor értelemszerűen. Ne feledd, hogy Cifu már említette, hogy a cdpr szerint amivel mi fogunk játszani holnap este, az nem azonos a tesztelésre küldött példányokkal.
    Megnéztem a beállításokat és 2 db-ot találtam ami nekem számít. Mindent leveszek a textúrán kívül. A textúrát megpróbálom med és high is, és nézem hogy belassul-e. Holnap este megmondom (megmondjuk). Legalább 4 embert számoltam össze, akinek 570 van. Illetve az alatta lévő gépet se hagyjuk figyelmen kívül, mindenkinek más az alapja (proci,ram,ssd,alaplap). Harmadrészt, meg jönnek a peccsek egymás után, hátha igaz lesz az a sárga táblázat előbb utóbb. Szóval holnap estétől nálam tesztelés lesz, szépen táblázatba fogom írni az fps-eket. Aztán meglátjuk mi lesz.
    (ja új AMD driver már fent van)

    Mindenkinek: Jó szórakozást kívánok a játékhoz előre is, és szeretnék gratulálni mindenkinek, hogy kibírtuk a csúszás időszakait! Égessük fel azt a város! :R

    [ Szerkesztve ]

    "óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

Új hozzászólás Aktív témák