Új hozzászólás Aktív témák

  • tomazin

    veterán

    válasz Cifu #3633 üzenetére

    Gondolom a többség nem igazán törődik ugyanis az üzleti modell fent felvázolt alaptételével más piaci termékek kapcsán. Ami azért így egy kicsit képmutatás.
    Nem teljesen értem ezt a gondolatot. Ezek szerint, ha nem foglalkozol mindennel (összes termék/szolgáltatás amit megveszel), akkor semmivel sem kellene?
    Én azzal foglalkozok, amiről értesülök és a hozott kényelmetlenség (tehát a foglalkozás vele) akkora, amit be tudok építeni az életembe.
    De hogy hozzak egy pár (játékos) példát: a falloutot imádom, a 3mat rongyosra játszottam. Ellenben a 4-et sosem játszottam (értsd még virágboltit sem), a creation club miatt. A HS-t is letettem 3-4év után (ami piszok nehéz volt), mert nem vagyok hajlandó egy olyan cégnek pénzt adni tovább mint amilyenné a Blizzard vált. És a Witcher miatt veszek meg mindent amit tudok gog-on inkább, mint steamen.
    Nem tizenéves hülyegyerekek vagyunk már, mindenki eljutott odáig, hogy egy dologgal tud szavazni, mégpedig a pénztárcájával. És ha ezt nem tesszük meg, akkor a játékok olyanok lesznek, mint az UFC4. Nulla újítás, ugyanaz eladva, csak most már reklámokat is rakunk a 60$-os játékba. Én olyan terméket szeretnék, mint a Witcher, ezért támogatom a pénzemmel inkább a gog-ot, mint bármelyik másikat.

    De hogy egy kicsit árnyaljam a képet (és most éppen magam ellen érvelek) a 30% sáp sajnos az ipari standard.
    De gyanítom ezt a zsenge adószedést még a zenei/mozis érából sikerült áthozni a játékos piacra, remélem az epic agresszív piacra lépése, kicsit megmozgatja a dolgokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák