Új hozzászólás Aktív témák

  • LK

    addikt

    válasz Prosector #4241 üzenetére

    Imádom a Japán nyelvet,baromira illik a játékhoz. Mondjuk amikor megszólalt a fekete fixer japánul, az kicsit vicces volt.

    Más: Megnéztem két videót is a karaktergenerálásról. Azon gondolkoztam, hogy nem kéne elcseszni már az alaptulajdonságoknál a karaktert. Annyi lehetőség van, hogy könnyen elszámolhatja magát az ember. Jó lehet az egyes perkeket is fejleszteni, de kellene majd egy kvázi útmutató, hogy az ember azért képben legyen, hogy a magának megálmodott karakterhez megfelelő tulajdonságokat tudjon választani (értsd:több pontot rakni). A videók alapján úgy látom, nem is elég két karakterrel indulni 😃
    Mikor a Mass Effect-tel játszottam több karakterrel, ott is pár óra után derült ki, melyik a kedvencem, majd azzal vittem végig a játékot. Itt is ez lesz. Alkotok vagy 4 karaktert,és amelyikkel jobban tudok azonosulni, az marad. Baromi nehéz lesz belesűríteni mindent 2 karakterbe, amit szeret az ember. És ráadásul ott a "romantikus" vonal is :DDD . Ha női corpo-val indulok, remélem lesznek langyi hölgyek is a játékban :DD (sokan)

    [ Szerkesztve ]

    "óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

Új hozzászólás Aktív témák