Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowguard

    senior tag

    válasz BOBAKILL #6005 üzenetére

    Kolléga kószál mindenfelé, csak arra nem amerre kéne. Visszafelé menet a feltekert gammának hála észrevettem merre is kellene mennem-> megöltem valami Chaos Witch-et (második próbálkozásra :K ), találtam egy másik Fire Keepert, fejlesztettem flaskát és megkongattam a harangot. Idáig stimmelne is. Gondolom a helyes út a frissen kinyílt kapuhoz vezet ahol a hagymalovag ült.

    Na most odafelé észrevettem a tetőn egy lootot. A kezdőterületre vitt, kipuskáztam hogy lehet oda eljutni (tényleg, arra utal valami, hogy ez a módja? :F ), megöltem a tutorial boss nagytesójáz és visszatértem a helyes útra.
    DE ugye volt tervben egy másik hydra is... Odafelé eltévedtem, találtam egy naaagy lepkét... Szerencsére egy idő után elunta a lövöldözést és leszállt pihenni... Én meg utálom a rovarokat... Na irány a hydra. Kicsit nehezebb volt, de a végén csak elvesztette a fejeit (bár az utolsóhoz íj kellett :((( ) . Én meg pár firkának hála rájöttem, hogy van út a part szélén.
    Az eredmény: egy halott aranygólem, egy kiszabadított mágus. Még elnéztem felfelé is, de gyanítom arra nem kéne mennem még. Sok a fa, és nem is halnak könnyen. Bezzeg én... Pedig meg akartam keresni az első tábortüzet , de inkább visszamentem a kovácshoz.

    Catacombsban már voltam egyébként. Már ha az nyílik a Firelink temetőjéből. Volt ott két csontváz, ami mindig felkelt, szóval az egyetlen logikus dolgot csináltam... Futás :DDD

    Pár kérdés:
    - A kovács árul 20k-ért egy Crest of Valamit... Még sejtem is, hogy hová kell azt tenni. Van értelme megvenni vagy csak egy rövidítést kapok vele?
    - Szintén kovács: a lepke környékén találtam egy másik Embert, el is kérte, de még mindig nem tudom +10 fölé fejleszteni a fegyvert. Ez hiba vagy nem az kell hozzá?
    - A bossok újabban eldobják a lelküket. Van ennek valami haszna vagy ezt is be lehet törni némi szintlépés reményében? :U

Új hozzászólás Aktív témák