Új hozzászólás Aktív témák

  • #09179072

    törölt tag

    válasz highness #7236 üzenetére

    Úgy van, hogy MageRG kolléga mondja. Amire még érdemes figyelni, hogy a DS1-ben viszonylag kevés az alapanyag a fejlesztéshez. Ha többször is neki mész 1-1 területnek és farmolsz material-t, akkor is elég kevés fegyvert lehet a vége felé felfejleszteni egy végigjátszás alatt. Érdemes tehát az eleje felé gondolkodni, hogy mit akarsz fejleszteni, mire akarsz gyúrni, mert ha össze-vissza fejlesztget az ember, a DS1-ben keményen meg lehet szívni. Én pl. amikor legelőször játszottam DS-t, én akkor pindurkát utánanéztem milyen fegyverek vannak, és az alaptézis már a legelején az volt, hogy "na itt bizony Great Hammer lesz". Lett is. :D Mondjuk van pár hátránya, de hát Istenem... :))

    A DS2-ben viszont borzasztóan sok material-t össze lehet szedni, főleg ha alapos az ember, ráadásul ott már van lehetőség pont újraosztásra.

    Én az a játékos vagyok, aki ilyen totálisan szanatóriumi tempóban halad, a legkisebb kődarabot is megnézem, de ez nálam nem csak a DS-ben van így, hanem általában minden játék esetében. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák