Új hozzászólás Aktív témák

  • november

    tag

    Sziasztok!

    Közel 3 hónapja egy Dell Latitude 7480 boldog tulajdonosa vagyok. S lenne pár kérdésem amiben a segítségeteket kérném.

    1. A gépet használtan vettem de gyári garanciával. Igaz hogy ebben az esetben a garancia érvényesítésekor elég a számla amit a boltban kiállítottak? Vagy kell a garancia papír is?

    2. Észrevettem hogy ha külső merevlemezt csatlakoztatok (pl: a 2,5 WD My Passport) és azon dolgozok mondjuk jegyzettömbe egy idő után hogyha mentek akkor pár másodpercig gondolkozik és utána ment. Ilyenkor fel is pörög a winyó is. Szal olyan mintha használaton kívül közbe alvó módba tenné a külső háttértárat. Meg azt vettem észre (szintén a wd-l) hogy néha mappa váltásnál idő kell míg betölt. Igaz hogy csak pár másodperc, de akkor is furcsa. Megnéztem a Windows-ban az USB szelektív felfüggesztés mindkét esetben tiltva van. Mi okozhatja ezt a jelenséget?

    3. Azt figyeltem meg ha rácsatlakoztatom a külső monitoromat és lehajtom a kijelzőt (mondjuk film nézés közben). Aztán fel akkor elmegy a kép a külső monitorról. Azt megtaláltam Windowsban hogy a képernyő lehajtásakor ne csináljon semmit. De olyan nincs amikor felhajtom hogy ne menjen el a kép?

    4. Milyen drivereket, hivatalos gyártói szoftvereket érdemes felrakni? Tudom függ a felhasználói szokástól is, de mégis hogy zökkenőmentesen menjen a gép. BIOS-t érdemes mindig napra készen tartani?

    És még annyi hogy én is megosztanám a tapasztalatomat a coil whine jelenséggel kapcsolatban. Nekem is szokott ciceregni a gép. De erre számítottam, mert a tesztek is kiemelték. De nem zavaró mértékben szerencsére, meg halkan és ritkán csinálja.

Új hozzászólás Aktív témák