Aktív témák

  • Hydra SR

    addikt

    válasz D4rkm4n #1348 üzenetére

    TeszVesz.hu-n van egy fickó aki igen olcsón árul igen jó kapacitású, totál noname akksikat, rendszeresen fönt van a hirdetése. Én egy 1200mAh-sat vettem tőle 2700 Ft-ért (a gyári Canon 720mAh és 20000 fölött van az ára, az Ansmann utángyártott is 720mAh és 5-6-7000 körül mozog, ehhez képest ez az ár kutyafüle és többet is bír természetesen). NB2-LH-t kell keresned, ez való 350D-be és 400D-be, amcsi nevük Digital Rebel XT és Digital Rebel XTi. Húsvétkor vettem és frankón működik.
    Más: ha jól emlékszem, ThufirHawat hirdetett egy 50/1.8-at 15-ért. Ha még nem adta el akkor érdemes megkeresned.
    Egyetértek biggamerrel, pótakksit már az elején érdemes venni, már csak azért is, hogy az eredetit ne vágd tönkre azzal, hogy mindig kénytelen vagy rátölteni indulás előtt akkor is, ha még nem merült le, vagy kockáztatni, hogy épp egy meteor készül becsapódni a Parlamentbe amikor lemerül az akksid :D
    Ha esetleg azon múlna, hogy tudod-e céges számlára venni, hogy mit írnak a számlára, akkor a CCS Fotót ajánlom, egy szintig rugalmasak számlakitöltésben (csak típusneveket írnak, azt nem, hogy mégis mi a fene az, akár nyomtató is lehet egy laikus számára) és az áraik is korrektek. Garanciában is állítólag jók, szerencsére még nem teszteltem, és hajlandóak külön garlevelet adni a kitobiról noha elvileg a garancia a kitre szól, valamint a vázra adnak még +1 év munkadíj garit.

    u.i: biggamer: te meg a makkjaid... :DDD :DDD

    A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Aktív témák