Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz twine #1221 üzenetére

    Jól látod. Mindkét vonal még consumer, tehát hobbi kategória, de két külön szegmenset képvisel. Az egyik a hordozhatóságot tekinti célnak, míg a másik már közelebb van a profibb munkához. A két gépnek szerintem is két különböző a célközönsége. Ezért nem tartom reálisnak ekézni a MP2-t, hiába 1"-os az is, de nem ugyanaz a cél. Éppen ezért is van árban még így is alatta az új gép a P4P V2-nek. (Normális helyeken..). A mai napig azt mondom, hogy szerintem nagyon is jól elkülöníthető a Dji üzletpolitikája, azaz a vevők igényei alapján árult géptípusok.
    Szépen épül fel a portfólió, kezdve az olcsóbb, egyszerűbb, de már ( a megfelelő feladatra) használható kisebb tudású gépektől egyre feljebb a hobbi kategória csúcsáig, azaz a P4-ig. Ezért is gondolom azt, hogy aki nem profi filmes és nincsenek igényei a professzionális (de még mindig azért a hobbi kategória) média tartalmakra, hanem/és fontosabb neki a hordozhatóság, és kell neki az a tudás, mint a P4-nek sajátja, az ne vegyen P4-et, hanem vegyen Mavic-ot. Én ha választanom kellene, hogy Air-t vagy Mavic (1-et, Platinimot, 2-zoom-ot) vegyek, habozás nélkül az utóbbit venném.

    És pontosan azért van tele a használtpiac drónokkal, mert a tulajok, amikor megveszik a gépet, halvány lövésük sincs, hogy mit vesznek, de főleg mire, csak a rózsaszín köd..Aztán meg a pofára esés...és eladás..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák