Új hozzászólás Aktív témák

  • mgy

    senior tag

    Nem ért még ide egy (az ebayen) lassan két hónapja vett H8 minihez való töltő-sok akksi szett. Írtam az eladónak, de még semmi hiszti, csak jeleztem, hogy nincs itt, azóta kétnaponta kérlel, had csináljon valamit, csak ne írjak az ebaynek, ne kérjem őket, hogy közbelépjenek. Válaszolok tegnap, hogy várok még a héten aztán meglátjuk, ma reggelre itt a levél:
    "So much sorry for the delaying! How about a full refund at first, and you can repay us after you get it? please leave no feedback, nor ask ebay to step in."
    Szerintetek fel se adta, vagy mi a fene ez? Lehet nagy kegyesen belemegek, hogy visszaadja a 11 dollárom, úgyse nagyon használom már a minit... :D
    ---

    Megjött tegnap viszont az u807-hez passzoló töltő + 6 akksi szett is. Az akksik elég tisztességesek, kicsit nyúztam őket az imaxszal, simán hozták a vállalt kapacitást. A töltő rész se rossz, viszonylag korrekt módon lekapcsol 4.2V-nál. 3A van a trafó részre írva, egyesével csatlakoztatva az akksikat fél amperekkel nő az áramfelvétel, a teteje valahol 2.2 körül van. Nem rossz, de erre se sok szükségem van, megy is hirdetésbe.

Új hozzászólás Aktív témák