Új hozzászólás Aktív témák

  • SpydeR3412

    aktív tag

    válasz Geller72 #35202 üzenetére

    Mivel nincs hozzájuk távom, nincs választásom. :)
    De szerintem egy gyári e010, a tökéletes fpv indoor gép!
    Én lakásban ezt szeretném használni. Ha nagyobb teljesítményre vágyom, repülök az x100-al idebent. De az e010 pont elég nekem, úgy ahogy van. Már igy is durvább lesz mint eddig, mert nem teszek rá kameratartót (-1g) és cm kamera lesz rajta (-1.5g). Szóval, - 2.5g, és már eddig is repült, mint az állat.
    A tuning verziót meg kinntre tervezem. A board egyetlen hibája innen nézve, hogy nem dönti be eléggé a gépet. De ha kevés lenne, arra vettem az fq boardot. Az már nagyon durvát lép és fordul.
    Az acro nekem nem hiányzik. Tudom mit vesztek vele (freestyle engem hidegen hagy), mert volt már hogy elkaptam a "ritmust" és sokkal durvábban lehetett így terelgetni fák között. De ha van egy kis időm és az időjárás is engedi, akkor inkább repkedek, acro tanulás helyett.
    Én az eachine aksit vettem. A másik fajtából meg van sokféle, yt-on van videó róla, hogy melyik mennyit emel (vannak eltérések).
    Azok a RaceStar motorok szimpik, csak amikor én rendeltem, akkor még nem voltak kaphatóak. De talán a Chaoli sem lesz rosszabb.
    Ne aggódj, komoly gépet fogsz igy kapni.

Új hozzászólás Aktív témák