Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz persil #1854 üzenetére

    Azért baj, mert felesleges. Nem elviselhetetlen, de a quality content nem itt kezdődik. Sok boss-szal nem csak a mennyiség a gond amúgy, hanem maga a harc felépítése, ahol van, amilyen mozdulatai vannak, ahogyan működik, a tree spirit meg tree avatar nagyon jó példák erre.
    Az látszik, hogy fel akarták tölteni a térképet, de a játék első fele rengeteg mindent újrahasznosít, Leyndell után viszont a játéktér második fele félkész benyomást kelt az elsőhöz képest. Ott beszűkül a térkép, sokkal kevesebb a felfedeznivaló, ami számomra azért nem akkora baj, mert így közelebb van az általam preferélt soulslike élményhez, de éles a különbség a két rész között, míg Leyndellig arra lovagolsz amerre akarsz kb., utána nagyon nyilvánvaló módon terelik a játékost, hol hóviharral, amiben az orrodig nem látsz, hol szűk utakkal két oldalán mélységgel.
    Ez a játék iskolapéldája lehetne annak, hogy néha a kevesebb tényleg több. Nem kell 83 boss, elég lenne a fele, de az legyen egyedi, legyen emlékezetes, mint a korábbi játékaikban. Sok jó bossharc van ebben is, de a nagy számok törvénye alapján sokkal több a gagyi is, ami jobban kitűnik ekkora mennyiségnél meg ismétlődésnél.

    Margit-Morgott belefér, nálam teljesen más volt a két boss harc, kb. mint Iudex meg Champion Gundyr, vagy a Cleric Beast meg Laurence. A két Mohg gázabb, az szinte teljesen ugyanaz, az egyik kicsit táposabb P2-ben, de ennyi.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák