Új hozzászólás Aktív témák

  • Szoke1982

    senior tag

    válasz Melorin #5914 üzenetére

    Szia!
    Na én pont az a kezdő souls játékos vagyok aki vért izzadt az elején, de vártam kutattam kerestem, rájöttem dolgokra mit hogyan stb .. néztem jobb kardot nem ment, akkor néztem másikat az sem ment , már majdnem lemondtam róla na ez nem fog menni kurvara nehéz! De..!!!
    Pár óra után én dupla karddal (kettő ugyanolyan) mentem és utána egyből haltak megfele az ellenség!
    Egyből jött a ku.. anyád ezaz érzés!
    Utána fejlesztettem mentem int. irányban is varázsoltam ahol nehezebb volt, a kardot nyomattam felfelé és gyűjtöttem a pontokat ,hogy szintet lépjek.
    Na és pár óra után nem is tudom mikor, úgy beszippantott a játék, hogy az hihetetlen, milyen változatos pályák, a zene az új kaland ,kb minden nap már alig vártam újra játsszak ami nálam az kurva régen volt!
    Amúgy most lettem 40 pár hete, és kb gyerekként játszottam csillogó szemmel !
    Pedig az elején.... sőt el is akartam adni , mert a grafika se tetszett annyira ,de mostanában meg hú de kurva jó szép stb részletes gyönyörű és változatos pályák és bossok és ellenfelek ..
    Olyan élményből hagyod ki magad ,hogy az majd 20+ óra után már azt mondod ez tényleg kurva jó játék, és elkapott ,haladok lassan de már egyre erősebb vagyok stb...
    Én kb egy bossnál tanultam meg dodgeolni (biztosan rosszul írtam, de nem ez a lényeg) ha nem az ,hogy adjál neki esélyt , mert ha tetszik és élvezed lehet most nehéz, de utána bitang jó lesz és egy kaland az egész játék!
    Mint írtam változatos pályák , bossok stb.. mikor mire fogsz rájönni ez az erre kell , aha..m akkor ide kell mennem ez a cucc kell ehez ahhoz, jah kéne másik kard júj találtam új ruhát, jaj új talizmán ami segít , júj egy titkos rész egy titkos falnál aztaaa... stb.
    Na lehet hosszú és rohadtul értelmetlen amit írtam de kb hajnalban írok fáradtan , de írtam mert én úgyanez voltam mint te!!
    Hagyd ,hogy beérjen a játék mint egy jó 🍷 bor, és a játék majd nem ereszt el! (Ha tele vagyok helyesírási hibával elnézést! )
    De muszáj volt ezt leírnom így fáradtan is!
    Jah most vagyok kb 435 óránál és már olyan erős lettem ,hogy na ! :D kb én vagyok az Isten" (kb úgy érzed magad miután leversz egy bosst!
    Nekem is nehéz volt az elején Margit vagy 30x próbáltam kinyirni , de nekem a medúza segített stb...
    Na és utána kezdett a játék beszippantani!
    Szépen lassan de kell neki az idő!
    De rohadt jó lesz! Garantálom!! :DD
    Remélem segítettem, de írj nyugodtan és mint kezdő, én ezeket csináltam ,hogy menjen a játék, majd leírom ha kell (milyen kard stb erre mentem arra irányban de minden adott a játékban, hogy ne legyen nehéz csak rá kell érezned! Sőt ha egy boss felbasz hagyd ott a ge..be! És majd új és más fogad ami megint leköt és menni fog , és erősödsz tanulod a játékot, kiismered majd ! :)
    Lehet kicsit zagyvasz amit írtam , de remélem a lényeg átment!

Új hozzászólás Aktív témák