Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    Be se linkelem mert felidegesít az ilyen, de a vezess.hu egy angol teszt alapján azt mondja nem szabad 12 éves leaf -et venni maximum csak városi poroszkalasra mert a tesztelt autó egy tesztpályán csak 36 km re jutott el.

    Igaz hogy télen, és 150-el végig padlógazon.

    Nem tudom mire jók ezek a villany ellen hangoló cikkek.
    Eleve egy kalap ala veszi a 24/30 as leaf -et. Mintha nem lenne a nagyobb akkuja 125%-a a kisebbnek.
    A végkövetkeztetés is vicces hogy ha 150el ennyit birt a kocsi akkor 130 al a pályán se fog többet.

    Korábban ertekeztunk arról hogy mennyire jó sporolosan menni és én inkább a haladás mellett vagyok de miért lenne muszáj 130al menni? És ha 115 el megy? A 150 hez képest hatalmas különbség (persze akkor folytonos kamion előzés hátra figyelés de mindenki vezessen ahogy akar).

    Eleve télen? A nyári hatótáv ugyanennek az autónak merőben eltéro lehet. A joeg tudja milyen kondíciókkal rendelkezett a kocsi? Egy jobb vagy egy rosszabb leaf volt? Milyen gumikkal?

    Nem igazán tetszett a leaf amikor próbáltuk és ezért végül nem is az lett de attól még főleg ha valaki 5+ éves használt EV be gondolkodik én is azt mondanám neki.

    Az emberek java része nem látott még ev-t közelről se, működni főleg, bele se ült. Max ment egyszer Tesla val amikor taxit hívott. Ha el is határozza magát hogy számításba jöjjön az EV akkor felmegy a nagy oldalakra, miért kell ott ilyen hülye cikkeket látnia?

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák