Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    válasz gerlaip #36004 üzenetére

    Ha a hangkártya fix dolog, akkor én a mini-ITX lapokat kizárnám, bár lehetne úgy is rögzíteni, hogy az analóg csatis második kártyát csak a házhoz csavarozza. Ha ezt a részét is használni akarja akkor viszont nem ártana a stabilabb rögzítés ergó olyan alaplap kell, amin min. van két PCI(e) csatlakozó. mATX lesz a megfelelő méret. :K

    Mivel ezek teljes magasságú kártyák, ezért olyan ház is kell majd, ami fogad mATX lapot + van min. két teljes magasságú bővítő hely.

    Zenehallgatáshoz, HD videók lejátszásához, passzív hűtéssel integrált processzoros lapokat fogsz találni. Ezek közül a sokat említett J1900, vagy J2900-as procival szerelt lapok alkalmasak erre a feladatra, pl.: Asrock Q1900M, vagy Asrock Q2900M.

    Ezek utódjai most jelennek meg pl.: Asrock N3150M, vagy Asrock N3700M.

    Ezekhez kell majd hangtalan táp is, picoPSU, vagy paneltáp. Mindkettőhöz kell majd külső tápkocka, ahogy laptopok esetében.

    A ház a legnehezebb kérdés. A teljes magasságú bövítő kártya miatt elég magas + nagy ház kell, de lehetőleg ne legyen benne tápnak hely....
    Ez túl nagy. A magas kártya miatt kocka házakban is gondolkodhattok. Pl. Cooler Master Elite 110, bár ebbe rakható akár ATX táp is, de nem muszáj, viszont ez csak mini-ITX lapokat fogad és így nem tudom, hogy a második kártya rögzítése mennyire stabil. (Viszont akkor mini-ITX lap kell bel mégis.A fentiek mindegyikének megvan az ITX méretű változata is.)
    Szóba jöhet még egy Cooltek/Jonsbo C2 is. Ez is hasonló a CM Elite 110-hez.
    SilverStone Sugo sorozat is ilyen házakat tartalmaz, itt is szétnézhetsz. :K

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák