Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    válasz Patice #36577 üzenetére

    (#36577) Patice

    Ha a BRIX HTPC-s felhasználását nézzük, akkor az egy szem HDMI pont elég. :K

    Igen, valóban így van, de a legkevesebb tényleg egy spdif/toslink kimenet lenne ezekre is. Ettől még korrekt doboznak tűnik.

    (#36577) Patice:

    Feljebb véstem, hogy szerintem nem lesz Skylake-ből Soc. Asrocknak így nem kell cserélnie a Braswell-t. Jól meglesz ez a lap a Skylake alatt. Megint csak szerintem nem lesz hardveres h265/10bit támogatás/gyorsítás, hanem szoftveresen lesz megoldva a CPU + IGP közös erejével.

    Nem tudni még. Van mindenre vonatkozó információ, sajnos arra is, hogy nem lesz x265 HEVC 10-bit hw támogatás Skylake alatt sem, majd csak a következő tick-tock egyikében. Most ugyebár egy tock jön a Skylake-kel, aztán ki tudja. Szerintem kivárnak, nekik nem érdekük most olyan cuccot kidobni, ami már most támogat HEVC-et. Akkor ki venne később SoC-t?

    (#36580) Patice

    Kimaradt hát, egyetértek teljesen! Így is pang a PC piac, ha most megkapnánk mindent hw és sw téren, akkor ki venne majd újat év végén, jövőre, azután.
    A 4K az bukta és nem érdekes, az miatt ugyan nyugodtan bezárhatna mindenki, aki arra építi a bótot, de a h265 HEVC az jön, csak kérdés mikor. Szóval előbb-utóbb az kelleni fog.

    [ Szerkesztve ]

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák