Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz btomi9 #37854 üzenetére

    Én lemaradtam végül is, hogy mennyire akarod hajtani a madvr-rel és egyebekkel de ez iszonyú erős konfig így. A vga is. Ráadásul nem fér bele a 95W-ba az egész. (A házat nem ismerem de azt se hiszem, hogy 95W passzívan megoldható kényelmesen.)

    Regger írta szerintem, hogy miket ajánl. Szvsz 3 szint van:
    - Alap Kodi, alap rendererrel: Egy 5W körüli Atom elég hozzá.
    - Extrább renderer: Egy közepes/gyenge IGP elég: Braswell, Pentium, i3, bármelyik kicsi AMD APU... Ez 5-50W-ból kijön.
    - Durva renderer: Erős AMD APU (80-100W körül) vagy erős IGP-s Intel (min. 65W). Vagy külön dvga és akkor megintcsak 100W felett vagy.

    Úgy, hogy az utolsó pontnál már azért a renderer képminőségben alig van érezhető változás, hacsak nincs vmi nagyon extra rendszered. Cserébe a másik kettő pontnál nincs gond a hűtéssel, táppal, egyebekkel...

    4K-t, 60p-vel jelenleg biztosra tudtommal a 960 (talán 950 felett tudnak) ill. Skylake/Braswell megfelelő kimenetű lappal. De erre meg tényleg nem adnék. A 4K-t tutira tudni fogja kb minden. A 60p-t meg a fizikai kimenet is korlátozza amit ma is úgy kell vadászni ill lehet, hogy tartalom se lesz rá. 4K biztos lesz előbb-utóbb, de 24p-n kívül ma is alig van valami.

    Szóval szvsz nagyon túltervezed, ami nem éri meg... ismerem az érzést, mert a saját kereteim között (audio, videofil nem vagyok) én is maximalista vagyok. :)

Új hozzászólás Aktív témák