Új hozzászólás Aktív témák

  • PuMbA

    titán

    Tényleg érdekes jószág ez a G4400, mert közelében sincs a hirdetett 54W TDP-hez. Idle-ben 3W-ot fogyaszt csak a processzor, terhelés alatt 17W-ot. A venti alap feladatok közben (net, film, zene, dokumentumok) is 350 RPM-en forog így nyáron, 800 RPM-re fölmegy, hosszabb terhelés esetén. A rendszer pörgős, bonyolult honlapok is csak vágódnak be, ellentétben az AM1-gyel, ahol részenként pakolódnak ki a weblap elemek. Braswellhez hasonlóan 8bit HEVC DXVA van és bírja azt a videót, amit az AM1 nem bírt prociból, ugyanis egy 4:2:2-es H264-et semmi sem tud DXVA-val gyorsítani, a G4400 viszi 70% procihasználattal. Mindent összevetve, az árak a helyén vannak. Drágább az Intel, de jobb is :)

    johnywalker: Skylake is van támogatva hivatalosan Windows 7 alatt, az az utolsó. Menni megy a Kaby Lake, de ha fagy a géped vagy probléma van, akkor arra nem adnak támogatást:

    "For example, Windows 10 will be the only supported Windows platform on Intel’s upcoming “Kaby Lake” silicon, Qualcomm’s upcoming “8996” silicon, and AMD’s upcoming “Bristol Ridge” silicon"

    Egyébként az AMD nyáron megjelenő új procijára is ez lesz igaz, hiszen a Microsoftnak érdeke a Windows 10 nyomatása és ezzel elérik, amit akarnak :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák