Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz SunMount3r #45999 üzenetére

    különböző gyorsításokat használnak az algoritmusok, ezt tudjuk. azt is, hogy a kisebb gépigényűnek gyengébb a képe. ebből az következik, hogy csak közelítő algoritmusok vannak a kép renderelésére, nincs letárolva pixelenként az információ, és minél pontosabban számolnak a gépek, annál inkább azt kapjuk meg, ami a lemezen van. Ez annyiban vág egybe a tapasztalattal, hogy a nagyobb gépigényű számításokat természetesebbnek szoktuk látni.

    ezek természetesen az utófeldolgozás nélküli renderelésre vonatkoznak, se a renderelés közben, se utána nem szoktunk használni sharpent, zajszűrést, ilyeneket.

    dunkel: 2016os U1es luminból van az a kép. A régebbi ramok drágábbak, ha a maximális profit a cél (mert az), akkor francnak szivatnák magukat lejárt technológiával, kérdéses beszerezhetőségű alkatrészekkel, drágábban? Sajnos elég nagy cég ahhoz a pixelmagic, hogy tervezővel valaha tudjunk beszélni.

    A Human Audios X42 gépet nem néztétek még? ha zenelejátszás a cél, akkor én biztos megpróbálnám megtudni, mi van abban a dobozban. Amennyire tudom, direkt audio célra épült PC-s alaplap, kiegészítve a saját fejlesztéseikkel.

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák