Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Zoli133 #25914 üzenetére

    Nem feltétlenül az SSD a ludas (bár, lehet hogy valóban az, de vannak olyan fejlett virnyákok, amik aztán amortizálnak, ami csak lehet).
    Annyit mindenképp érdemes lehetne meglépni, hogy egy secure erase-t ráküldeni és újratelepítés... Ez vagy kinyír mindent avagy helyrehoz mindent.

    Arra ügyelj, hogy az teljesen hétköznapi dolog, hogy egy izmosabb virnyák minden meghajtót fertőz, mindegy, hogy milyen módban van, ergó a secure erse idejére és az első rendszerindítás idejére minden egyéb meghajtó legyen FIZIKAILAG leválasztva.

    Sajnos most hirtelen emlékezetből nem tudom, hogy az OCZ régi progijával lehet-e ilyet elkövetni(mármint a secure erasure-re gondolok), de a Parted Magic 2013 augusztusi változatával biztosan (ez volt az említett szoftver utolsó ingyenes változata. A neten meg rákeresve van mindenféle tutorial hozzá)

    Doky586
    "a Kingston tömörítős fajta, a Samsung nem, ezért drágább..."
    Nem, nem ezért drágább, hanem azért, mert a Samsung mindent maga fejleszt és gyárt és olyan korrekt meghajtókat tesznek le az asztalra, amit a többi gyártó nem tud. Az egyetlen gyártó, aki tartja az iramot, az az Intel, az összes többi gyártó, az innovációt tekintve a bányász béka segge alatt lakozik, de mélyen.... :DDD

    UI: jelenleg legnagyobb kapacitású 2,5"-os HDD-t a Seagate dobta piacra (aki a a Samsung HDD-t vette meg mindenestül), de ez nem véletlen, mert a Samu fejlesztői is benne vannak a projekt.-be, mégha ez nem is kerül napvilágra... ;]

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák