Új hozzászólás Aktív témák

  • dave0825

    őstag

    válasz aTe014 #30721 üzenetére

    55°C most is az SSD, 32°C a HDD. uTorrent fut kb. egész nap (persze az HDD-ről), ritkán kapcsolom ki, vagy teszem alvóra a gépet, talán ezért ilyen meleg? :F

    (#30722) King Unique: igen tudom, hogy ha valami nem jól sül el frissítés közben, akkor gáz van, ezért is nem merek nekiállni. 20150-es a típusa a gépnek, de itt fölajánl pár BIOS-t, ami másik G580-hoz való. Szerinted jó lehet hozzá?
    Lehet, hogy nem is kell: kikapcsoltam a gyors rendszerindítást az energiagazdálkodásban, és hopp, előjött alul a sor, hogy mivel lehet a BIOS-ba lépni. :C Köszi szépen! :B

    (#30719) Frawly: a Crystal Disk Mark-ban nem tudtam, hogy mit, mire érdemes állítani, így csináltam 2 tesztet is:

    (#30724) Frawly: A hibernálás nincs is a kikapcsolási lehetőségek között, az alapból is ki van véve onnan (nincs kijelölve az energiagazdálkodási lehetőségekben). Így, hogy kikapcsoltam a gyors rendszerindítást, nem lassult le a bekapcsolási idő, és tényleg így, hogy figyelem az idejét, sokkal gyorsabb, mint korábban HDD-ről. :)
    Ha nem is 5-10 mp-enként, de fél percenként bőven leáll/elindul a HDD, hallom a hangján, úgy is csinálja, hogy hozzá sem nyúlok, csak az uTorrent fut.
    A hűtése nem is megy szinte, néha kapcsol csak be az is, azzal annyit csináltam, hogy szétszedve kifújattam. Eddig fújt rendesen, szinte egész nap meg sem állt a ventilátor, mikor még HDD-ről ment a Windows. Van alatta laptop hűtő, nyáron szoktam néha használni.
    A HDD elindulásra még rákeresek.

    Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

Új hozzászólás Aktív témák