Új hozzászólás Aktív témák

  • Huncu

    friss újonc

    válasz King Unique #52167 üzenetére

    Az a baj, sok kérdésre nem kapok választ.. de mondtam neki, hogy hozza vissza.. mert már elkezdte mondani, hogy neki is van otthon külső ssd-je és az sokkal nagyobb méretben, miközben fele akkora a tárhelye, mint annak amit eladtam neki... Mondtam neki telefonbann, hogy valószinüleg hdd-je van.. erre mondta, hogy nem mert a hdd az a pc-be van, a másik meg külső akárcsak az amit eladtam neki. Mind 2 usb kábellel csatlakoztatható, csak az enyémbe usb c megy az övébe meg nem -c s... De azzal sose volt problémája..
    Belement hogy eljön és vissza adom a 10ezer forintot..
    Nagyon nehezen ment bele, mert úgy gondolta, majd én átfurikázok.. mondtam, hogy most 2 lehetősége van, mert jófej vagyok.
    1; holnap este 6ig visszahozza, visszadom a pénzét, és a továbbiakban tiltom a telefonszámát.
    Vagy
    2; Holnap este 6 ig nem hozza vissza, leszarom a problémáját és ugyanúgy tiltom
    Nem tudom mi a gond, de a pc szervízes leformáuta, felrakott rá 4 vagy 5 filmet elmondása szerint és tökéletesen működött, ahogy nálam os tökéletesen működött amikor megvette, kicsomagolta és a laptopomba tesztelte... Tőlem hazament, és pár óra és már valami baja volt..
    Elvitte a pc szervízbe, leformázták, futtatak rajta valami tesztet és semmi hibát nem írt ki... Ezután pár giga adatot felmásoltak, és gond nélkül lejátszotta.. majd hazament, elvileg letörölte róla a videókat, visszarakta a dokumentumjait, lehúzta a gépről, majd mikor vissza akarta helyezni a pc-be már nem ismerte fel a windows...
    Engem már kiidegelt...

Új hozzászólás Aktív témák