Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz IreN!CuS #47014 üzenetére

    Anno még én is ezt gondoltam. Aztán az elmúlt pár évben rájöttem, hogy a mostaniak sokkal sokkal rosszabbak. Pont olyan téren, hogy sok esetben halvány fogalmuk sincs arról ki is az ott az autóban. De ez még hagyján, sok esetben arról sincs fogalmuk, hogy mi történt! Én otthonról ülve mondtam a többieknek, hogy Xy azért esett ki mert pár körrel kovács pista nekiment a jobb hátsó kerekének stb....
    Nekik meg kellett rá vagy 8 kör mire eljutottak a találgatásban ugyanoda ahova én egyből.

    És igen, hiányzik. :) Mint mondtam, Palik legalább a versenyről beszélt, arról ami a pályán történik. Ezek a majmok meg most hétvégén is elkezdtek magyarázni a túraautó bajnokságról, meg hogy ki lesz ott meg miként... Arról nembeszélve, hogy úgy eltudnak kalandozni teljesen más témáról verseny közben, hogy én magam is csak azt veszem észre, hogy már nem is figyelem a futamot!

    Mondom, a nagy különbség a kettő között - mindazonáltal, hogy a Palik is rengeget hibázott, és rengeteg hülyeséget beszélt - hogy a Palik kommentált, zsigerből, élvezettel. De amit ezek most csinálnak az inkább hasonlít kocsmai beszélgetéshez, mint forma 1-es kommentáláshoz. Ilyet én is tudok bármelyik haverral egy doboz sör közben.

    Szóval maradjunk annyiban, hogy a Palikot is sokan szidtuk akkoriban. De eszembe nem jutott volna, hogy lesz rosszabb. Sőt, lesz olyan rossz, amihez képest a Palik jónak számít. Márpedig most pontosan ott tartunk! 98'-óta nézem a Forma 1-et, de ennyire még sose ment el a kedvem tőle. (mármint a közvetítés hallgatásától).

Aktív témák