Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    válasz Qkackca #23988 üzenetére

    Ha tippelnem kéne, akkor a DirectStorage API-al van valamilyen összefüggésben a dolog, úgyhogy valószínűleg azért maradnak ki a régi boxok, mert azok még nem tudják. PC-n meg majd valószínűleg Win11 exkluzív feature lesz és sok mag helyett inkább az NVMe SSD megléte lesz a követelmény.

    CJ4567: Nagyon máshogy pedig nem lehet fordítani, mint úgy, hogy a Series boxosok, (meg remélhetőleg talán a modern pc-k) jobb minőségű hangot és több effektet fognak hallani. Amit elmondott az alapján kb. úgy értettem a dolgot, hogy a régi boxosok mondjuk 320 helyett csak 192kb/s-es mp3-at hallanak majd (nyilván nem mp3-ból játsszák a hangot, csak a példa kedvéért) és kevesebb effektet fognak hallani. Gondolom valami olyasmi, hogy míg az új gépeken az összes visszhang meglesz, addig a régieken a kettővel előttük/mögöttük lévő autók turbójának már nem hallják a visszhangját, ahogy visszaverődik a falakról, vagy valami ilyesmi. Majd kiderül az ősszel.

    rdt89:



    Most hirtelen ezeket találtam a korábban feltöltött képeim között, de amúgy rengeteg kocsit kétkerékre lehet állítani. Elsőkerékhajtásúakat meg tolatás közben. Az úgy talán még viccesebb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák