Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Mr.Csizmás #4159 üzenetére

    Split focus tuti nem fog menni, hw miatt.

    Nem is tudtam hogy e zár is használatos az X-eknél, kíváncsi vagyok E2 ebből profitál-e.

    Sose értettem hogy magas iso/zaj webes méretben is gáz a fórumon, croppos festmény (nagyobb szenszor és jó feldolgozó esetén alig észrevehető)meg nem. Vágj, a fenének kell megint leírni. 808asom van, szórakoztam eleget hogy meddig hoz számomra jó eredményt a crop. Régen meg akartam mindent lőni, ma már nem, ami nem olyan amit alvumba is beraknék, del. Ha monitornyiban még oké, mehet, nem vagyok finnyás; de nekem 5100/X-E-k alatt a crop nem volt jó, lásd hétvégi mókus. Asszony kérte, megpróbáltam X10-el, de 3 méterről ez már értékelhetetlen. Megmutattam gépen neki, del. Szerencsére már jobban díjazza ezt, mint a korábbi rengeteg hígabb minőségű képet. Pl fotós akármin a kopaszi gáton egész nap egy jó képet se csináltam (elmegyből sokat), akkor kuka az egész. Régebben tartogattam a sok szart is, évi többezer képet, amit pláne nem nézek vissza. Évi párszázat még igen.
    De miért baj ez? Neked meg nekem más az ami elfogadható, kinek ez, kinek az a fontosabb.
    Baromi unalmas lenne ha mindenki ugyanúgy csinálná, ugyanaz tetszene, stb.

    gab.m: teljesen jól használható, A mód, kész, mindegyiknél megy a fénymérés. E-től felfelé tuti van kókusz píking, de mintha az A/M-be is lenne (ehhez kontrasztos üveg kell, és nyitott blendével élességet állítani). Nem árt ha jó minőségű az adapter, mert sokat tekeri az ember jobbra/balra a fókuszgyűrűt, és g..i idegesítő ha kotyog, volt olyanom is.

    Csimmás: 55-200nak? Ebayen less körbe, 120tól mennek ha jól rémlik, kb duplája mint az XC.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák