Új hozzászólás Aktív témák

  • formula01

    aktív tag

    2021-es Legion 7 (egyébként 2022 augusztusban gyártották :DDD ) Ryzen 7 5800H + RTX 3070 + 16 GB Ram ~500k volt Forintba átszámolva, újan, 3 év prémium onsite garival.

    Venti nem hangos, csak egyszerűen 1 tök csendes szobában azért hallatszik, ahogy 1800as fordulaton pörög, 45 fokon kb totál feleslegesen, csak ezért idegesített.

    Turbo nálam nincs kikapcsolva, LegionFanControllal piszkáltam kicsit, amit az előző hsz-ben írtam, így már okés.

    RAM-al nem mondanám, hogy nem vagyok elégedett, csak lecsekkolva látom, hogy lassabb időzítésű. De ezzel eleve számoltam, 40e-vel lett volna több a 32 gigás verzió, miközben 32 Gb DDR4 ramot megveszek kb 25e-28e-ből amilyent csak szeretnék, majd cserélem valamikor, ráér.

    iGPU drivert csak most raktam fel, eddig az Nv volt beállítva, és hybrid mód kikapcsolva. Mondtam, hogy még ismerkedem. :DDD

    Zsanérnál azért mondtam, hogy nem esek tőle hanyatt, mert amikor lehajtott állapotból felhajtom, hallok valami marha halk kicsi hangot 1 pillanatra kb olyan 30 fokos szögnél, a baloldali zsanérnál, de tényleg nagyon halk, barátnőm pl észre se vette, aztán utána bármerre hajtogathatom bárhogyan totál néma. Remélem semmiség, ha mégis lenne vmi, meg ott az onsite gari.

    500e-ért összességében továbbra is nagyon jó vételnek tartom ezt a gépet, másfélszer ennyiért a hazai árán már lehet kevésbé lennék elnéző.

    Mivel nem vagyok teljesen laikus, ezért a legtöbb dolgot szerencsére meg tudom magamnak oldani, csak kár, hogy nem lehet szinte semmit úgy venni, hogy bármi buhera nélkül, egyből minden fasza. Szóval csak picit felemás a mosoly, de azér összességében mosoly :D . Remélem az is marad.

Új hozzászólás Aktív témák