Új hozzászólás Aktív témák

  • Szten Márs

    nagyúr

    válasz brickm #31552 üzenetére

    Igen, ezt a tananyagot ismerem, fejből fújom kb egy évtizede. Csak nem feltétlen hiszem el, illetve a mértékekről nem vagyok meggyőződve. Ami egyébként most nem is egy lényegi dolog, nem ez van a központban.

    Ezzel szoros összefüggésben nem azt kértem, hogy a mindenki által jól ismert nótát írd le nekem, mivel nem is erről beszélünk. Arról beszélünk, hogy vajon mi okozhatja a különbségeket, mi lehet a fizikai hátterük. (Meg arról, hogy vajon a fa rezgése indukál-e mágneses áramot a tekercsben, de talán ennek az abszurditására magad is rájöttél azóta.)

    Igen, pusztán tippelek, de sajnos nem látom, hogy bárki más, akár itt, akár bárhol máshol tovább jutott volna. Mivel szemlátomást akkora a mellényed, hogy alig fér be a topicba, gondoltam tudsz valami konkrétumot, de úgy tűnik, üres az a mellény.

    Mindenesetre arra kérnélek, hogy ha semmiféle érdemi ismeretet nem tudsz felmutatni ami túlmutat a "3 napja olvasgatok a gitákról" szinten, akkor próbálj nem másokat hülyének nézni. Értem én, hogy nehéz, de hiszek benne, hogy sikerülni fog neked.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák