Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz andor80 #42594 üzenetére

    Laptopra nem költök egy forintot sem, van egy asztalim, azt viszont nem hurcolászom :)
    A Mooer GE250 azért lenne jó, mert mehet PA-ra is, ládára is, gépre is. Sok lehetőség van, a 200 az csak egy kimenet azt csá. Vagy ide vagy oda kötöd. Lehet az is jó, de így maradna több opcióm.
    Nekem perpill valami fostalga ócsó monitor párom van, ezt esetleg lecserélném valami komolyabbra, az Zoom-al effektelt hangot az usb-s hangkártya monitor-ról nyomja át a studiókra. Eközben mehet a PC-n akármilyen backing track ha ahhoz van kedvem, vagy akár így rögtön fel is vehetem a jelet, nem kell a nyers hanggal marháskodni (nem kell, mert nem szándékozom keverészgetni, meg albumot kiadni :D).
    Ezen felül én is egy ilyen széles sávú kombóra gondoltam ha kell a nagy hangerő, de perpill nem kell szerintem.
    Perpill a Zoom teljesen elviselhető a tiszta csatornán, de mikor metál vagy dist van, ott már nem a legteltebb a hangzás, egy kis crunch is még oké tud lenni, de a PRS-hez nem sikerült elfogadható crunch hangzást belőni, csak a Fender Strat-hoz.
    Cambridge a jelenlegi tartózkodási hely és ez még egy vírusmentes időszakban is messze van Pesttől ;) , de nagyon köszönöm a felajánlást, élnék vele ha nem itt lennék.

    Most a Zoom XLR kimenetem megy a jel a hangkártyámra, a hagyományos kimenete meg a kombón van. És ez így egész jó beállítás, leszámítva hogy a torzított dolgok nagyon pocsékak a ládán. Ez a probléma nem annyira áll fenn, ha magát a ládát használom torzított hangra, de azért az sem az igazi. illetve akkor nincs meg a pedállal való játék esete.

    Mondjuk szerintem hangban nem lehet túl nagy különbség a 250 és a 200 között, inkább csak több funkcióval van ellátva, csatlakozók meg ilyenek esetleg építési minőség. Ma egy 100ast láttam a helyi zaciban. Szeretek bejárni oda, onnan volt a Tele is!

    De akkor tulajdonképpen azt mondjátok, hogy a Mooer pariban lehet egy TH-U-val, max limitáltabb eszköztára van?

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák