Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz Mr.Csizmás #52606 üzenetére

    Ha nincs infláció, összeomlik a gazdaság ;]
    Amúgy nekem nem kell magyarázni, engem lenulláztak a DLC elején, mindent 0-ról kellett összefarmolni. Hidd el én tudom, hogy milyen drága a DLC. De a GTA már tele van olyan játékosokkal, akik hatalmas vagyont halmoztak fel, így olyan tartalmat kellett berakni, ami azért megcsappantja az ő tárcájukat is. De nézd meg, a PHHU 3/4-ede így is 0-day megvette kb. az összes releváns tartalmat, bunkerrel, MOC-cal, fejlesztésekkel, Oppressorral, mindennel együtt.

    (#52607) cyberkind
    A Heist-ek szarok. A játékosok többsége is így van vele. Hangulatos megcsinálni 2-3x de ennyi van benne. 70-80 óra maximum. A kín, amikor csapatot próbálsz találni, a lassú haladás, folyton meghalás a bénák miatt... Senkinek nem hiányzik. Persze azért betehetnének néhány újat, de azzal messze nem fognának meg ennyi embert. A free-roam tartalom sokkal jobb.

    (#52608) freeknight
    Ez már csak nyavalygás :) Minek adna le 4 kocsit pistike (azaz minek farmolna), ha shark cardozik? Amúgy meg mi lenne a nem farmolás? A heist nem az? Ugyanaz, csak még nagyobb kín. Vagy mégis mi lenne a nem farmolós pénzszerzés? :)
    Már kifejtettem párszor, hogy a ti játékmódszeretekből következik ez a fajta kiégés. A PH sessionök kiégetik az embert, mert az tényleg csak farmolásról szól. Jó, ha van, de nem jó mindig ott lenni. Én ha farmolok, biztos, hogy idegenek között teszem. Aztán általában nem jutok el addig, hogy megunjam, emrt belémkötnek, jön eg kis üdítő pvp, ahol remélhetőleg sz.rrá verem, aki belémkötött, aztán jöhet egy újabb kör farmolás. Ha megunom, kocsikázok kicsit, stb. Így azért nem olyan egyhangú :)

    (#52609) Locutus
    Akkor neked is áll a kérdés, hogy mi lenne a nem farmolás? Ezerszer újrafutni ugyanazt a heist-et nem farmolás? :)
    Melyik 5-7százezres autó tudja, amit a 1,5-2 millás kocsik tudnak? Egyedül az Ocelot Lynx, ami 1,7 milla és csak super kategória, de az sem a mostani DLC terméke, sőt...
    A bunker meg penthouse árakon meg nem hiszem, hogy sok inkonzisztencia lenne. Bunkerben nagyon fontos fejlesztéseket tudsz venni meg termelni vele. GTA belső gazdaságát tekintve érthető, hogy eg lakás, amiben spawnolni tudsz meg heistet indítani messze nem ér annyit, mint egy bunker.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák