Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    sziasztok

    egy nagyon picit "el vagyok veszve" eleddig (és még pár hónapig Passatot fogok használni) amin van egy Laufenn ifit téligumigarnitúra. Én ezzel teljesen elégedett voltam (olvasom itt, hogy nem valami jóféle cucc, ezért is említettem meg)

    No de a lényeg, év végén fog jönni az új autó egy 1.2 Suzuki Swift és ehhez keresgélek télikereket.
    Van az a verzió, hogy megvásárolom hozzá a gyári szereltet kb. 150 ezredesért odaadnák, ezen ugye a Yokohama W.drive V903 gumi van rajta.
    Következő elképzelésem az lenne, hogy a suzumin vagy hasonló oldalról keresek felnit+szerzorszettet és én vásárolok rá gumit és itt jön a kérdés, hogy melyik legyen a nyerő? :D

    Néztem ugyanis szintén Laufennt I Fit LW31, tényleg ennyire gázos lenne és én nem találkoztam olyan szituval az elmúlt telek folyamán, hogy érezzem? ezt 14k/db áron tudnám venni
    A kövi lenne egy Barum Polaris 5 ezt 16k/db áron vagy a Nexen Winguard Snow G3 szintén 16k/db áron vagy a Kleber Krisalp HP3 18,5k/db áron ill. ezek "felett" néztem még Nokianokat 19-20k/db árakon kb.

    Persze nem szeretnék sem fillértbszni sem semmi ilyesmit, de nem is szeretnék az "autóhoz mérten" esetleg túlbiztosítani vagy túlgumizni magamat.
    Ami még fontos (és ha a Jóisten is úgy akarja) jövőre oktatóautó válik belőle és ezért is gondolkoztam el a Laufenntől feljebb menni, hisz ha baj van (és ugye tudjuk, hogy lesz néha) akkor gondolom, jó ha jó a gumi a hideg csúszós stb. időben és még esetleg esősben is.

    Szóval a lényeglényeglényeglényeg szerintetek vállaljak azért be "drágább" gumit a Laufenn-nél és ha igen melyiket választanátok ti ezek közül?

    Köszi előre is a tanácsokat, tippeket, ötleteket :)

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák