Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz koxkids #14249 üzenetére

    Az, hogy valakinek beválik egy edzésterv, még nem garancia arra, hogy neked is be fog. Tudod, mindenki különböző. Egyébként sem kell túlbonyolítani, Báni is megmondta :DDD

    Állíts össze nyugodtan magadnak egy "tervet", a gyakorlatokhoz találsz leírást és hozzá képeket vagy videókat a helyes végrehajtásokról a body.builder-en. A lényeg, hogy nem kell túledzeni magad, minden izomcsoportra elég néhány gyakorlat (3-4 sorozatban) ha megfelelő súlyokkal csinálod. Ismétlés kb. 10-12, nagyobb súly esetén 6-8 ismétlés. Neked kell kitapasztalni, ha most kezded, az első pár alkalom legyen csak átmozgatás, nem kell ész nélkül nekiugrani. Próbálgasd a gyakorlatokat, tapasztald ki, hogy neked mi a jó.

    Lábat is kell edzeni, láb nélkül nem edzés az edzés. Bicajozol, ezért gondolom vékony/szálkás lábad van. Eddzél rá nyugodtan súlyokkal is, szépen csinálj nyújtásokat, mert így izomnövekedés is elérhető, ami kell is, különben vékony marad. Az meg hülyén néz ki, hogy felül elkezdesz növekedni, a lábad meg vékony.

    Nem mindegy, hogy fehérje vagy tömegnövelő, attól függ mit akarsz. A sok bicaj miatt szerintem mehet a tömegnövelő, mert úgyis letekered a kalóriákat.

    Nem kell túlmisztifikálni az edzéstervet, ha már megvan, hogy kb. mi a jó és hogyan, akkor csináld, nem kell "szakdolgozatot" írni belőle :DDD

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Aktív témák