Aktív témák

  • mocsanisi

    senior tag

    válasz cettlee #23516 üzenetére

    Megint nem a kérdésre válaszolok de akkor vegyük át a dolgot kicsit normális szemszögből hátha tanulsz valamit.

    Ugye a stanozolol DHT (dihidrotesztoszteron) származék, és ugye te tablettásat akarsz szedni szóval orális cucc. Na most a stana az 17 alfa-alkalizált vagyis a 17. szénatomhoz kapcsolódik egy metil csoport, ez arra jó hogy "túléljék" a májban történő lebontást. Szóval mivel 17 alfa-alkalizált ezért májkárosító hatású vagyis 1 mellékhatás amivel kell számolni.

    Na most az összes DHT származék eltolja a koleszterinszinted, az LDL (ez hívják "rossz" koleszterinnek) szintjét megnöveli, viszont a HDL koleszterin szintet lenyomja. Akkor ez itt még egy lehetséges mellékhatás.

    A stana ronthatja az izületek "kenését" is, fokozott sérülésveszély.

    Amúgy lightos szteroidnak tartják nyílván a stanozololt, viszont ennek is megvannak a mellékhatásai.
    És akkor itt jön a lényeg SZERINTEM, baromi felesleges beszennyezni a szervezeted szemes Stanozolol-al, mert 1. mivel lerí az írásból hogy nem értesz hozzá nagy az esély hogy kamut kapsz, 2. és azért a kis plusszért amit ez a cucc tud nyújtani biztosan nem károsítanám meg a szervezetem.
    Ez csak saját vélemény és eszmefuttatás volt, kezelje mindenki ahogy akarja, ezeket a dolgokat énis csak olvastam mert érdekel a téma, de szteroidhoz nem nyúltam.

    ‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

Aktív témák