Új hozzászólás Aktív témák

  • TillaT

    junior tag

    válasz vacs #20135 üzenetére

    Mindhármótoknak (MaCS, vacs, momcrew) köszönöm, hogy válaszoltatok.

    vacs:
    Még nincs kamera, csak nézegetem a lehetőségeket és gyűjtöm (pl. itt Tőletek is) az információkat. Ezért csak általánosságban érdekelt, hogy figyelembe véve a kérdésemben jelzett üzemeltetési körülményeket, az egyes kamerafelbontásokhoz milyen min. méretű SD használata ajánlott, hogy biztosan ne okozzon gondot a memória mérete.
    Előzetesen látni szeretném, hogy milyen költségekkel (kamera+SD) kell tervezzek, ha beépített memóriás kamerára (kamerákra) esne a választásunk.

    MaCS:
    Arra gondoltam, hogy a mai modern(ebb) IP kamerák már min. H.264 tömörítést használnak, vagy jobbat. Láttam már a neten h.265 és h.265+ tömörítéssel dolgozót is, de tüzetesebben nem néztem utána még.

    momcrew:
    - Mennyi ideje használod a kínai Techege IP kameráidat?
    - Írnál konkrét típust is? Rájuk keresnék.
    - Nem volt velük még problémád? Meghibásodás, garanciális lehetőségek?

    Úgy látom, itt a fórumon jó páran vannak, akik közvetlenül távol keletről szerezték be a kameráikat, kamerarendszereiket. Én is sokat tépelődtem (tépelődöm) ezen a lehetőségen, mert kétségtelen, hogy a költségek tekintetében még ma is versenyképes ez az út. Ugyanakkor kissé bizalmatlan (mondhatni félős) is vagyok, mert nem igazán tudom, milyen lehetőségek vannak a garancia, szavatosság vonatkozásában.
    - Mi van, ha eleve egy hibás terméket kapok?
    - Mit tehetek, ha egy-két hét/hónap múlva meghibásodik a cucc?

    A fórum lapjait nézegetve feltűnt, hogy többen vagytok, akik Annke termékeket használtok, de nem találtam sehol olyan infót, hogy milyen az Annke szervizháttere, milyenek a garanciális lehetőségek és azokat hogyan lehet érvényesíteni.
    Már én is tettem fel ezzel kapcsolatban kérdéseket (#19976), de nem érkeztek rá válaszok.
    Pedig azt gondolnám, hogy egy-egy jól beszerezhető termékmárka háttere sem mellékes, és valószínűleg az árinformációk, kedvezmények, beszerzési források mellett másokat is érdekelnének a garanciával, szervizelhetőséggel kapcsolatos információk is.
    Gondoltam már rá, hogy egy-egy közvetlen üzenetben megkeresem azokat, akik írtak az Annke rendszerekről, de aztán letettem róla. Nem akarnék senkit sem zargatni. Biztosan meg van az oka, hogy nincs minden aspektusa kellő részletességgel kitárgyalva a fórumon.

Új hozzászólás Aktív témák