Új hozzászólás Aktív témák

  • TillaT

    junior tag

    Sziasztok! Kellemes vasárnap délutáni programnak szánva Hikvision AcuSense rögzítőket (Turbo HD DVR) nézegetek.

    Használja, ismeri közületek valaki a Hikvision iDS-7204HUHI-M1/S vagy az iDS-7204HUHI-M1/S/A rögzítők valamelyikét? Próbálom értelmezni a gyári adatlapokon írtakat, de hazudnék ha azt mondanám, hogy minden tekintetben tiszta a kép. Próbáltam az interneten is kutakodni, de csak gyarapodtak a kérdéseim. Rögös ez az út nekem. :) Kérlek, segítsetek!

    1., Az adatlapok első oldalán látható piktogramok szerint mindkét rögzítő kezeli az arcfelismerést, ember/jármű felismerést.
    2., A "Smart Function" résznél írtak szerint, ha jól értelmezem:
    - kezelik a kerületvédelmet (vonal átlépés, behatolás érzékelés), és
    - támogatják a videóelemző funkciókat (VCA) analóg és intelligens IP kamerák számára.

    Ami nem világos:
    - Csak az 1-4 csatornákon (analógok) működnek az intelligens funkciók? (lásd Specification)
    - Ha a rögzítőre a 4 analóg mellé IP kamerákat is csatlakoztatok, akkor már az analóg csatornákon sem működnek az intelligens funkciók? (Erről egy külföldi oldalon olvastam.)
    - Mit jelent a továbbfejlesztett IP mód ("Enhanced IP mode")?
    - A fentebb linkelt két modell szoftveresen a nyújtott szolgáltatások tekintetében teljesen azonos? /Nem tudom eldönteni, mert az adatlapok elején írtak nem egyértelműek számomra. Mintha nem teljesen egyformán kezelnék a smart funkciókat. Én csak annyi különbséget látok közöttük, hogy az M1/S-nek nincsenek riasztási I/O portjai, az M1/S/A-nak pedig vannak (4/1)/

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák