Új hozzászólás Aktív témák

  • Ciccuka

    veterán

    Ezt írják itt a Bestron Pizza Stone Oven pizzasűtőgépnél:
    Először is: A Pizza Alfredo elődmodell elképesztő volt! Akár fagyasztott, akár házi készítésű, a pizza pontosan olyan lett, mint amilyennek lennie kell: ropogós alap és ízletesen főtt öntet. A tökéletes pizza néhány perc alatt megsült. A kályha jelenlegi verziója már messze nem képes lépést tartani. Az új EU-irányelvek miatt a sütő 400 ° C-on automatikusan kikapcsol, és jóval alacsonyabb hőmérsékletre hűl le. Míg a pizzákat korábban pillanatok alatt sütötték, ma a közepes hőmérsékleti tartományban vegetálnak. Biztos, hogy valamikor elkészül, de sajnos az egésznek semmi köze egy igazi pizzasütőhöz. Nyilván vannak olyan speciális Alfredo Tuning rajongók, amelyek képesek megoldani ezt a problémát - ezért még nem adtam fel teljesen a ropogós padló reményét. Módosítatlanul azonban a sütő csalódás minden pizza rajongó számára!


    Ez azt jelenti, hogy a régi bevált használt gépeket kell keresni vagy át kell alakítani egy újat?

    [ Szerkesztve ]

    Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

Új hozzászólás Aktív témák