-
Fototrend
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Ezt írják itt a Bestron Pizza Stone Oven pizzasűtőgépnél:
Először is: A Pizza Alfredo elődmodell elképesztő volt! Akár fagyasztott, akár házi készítésű, a pizza pontosan olyan lett, mint amilyennek lennie kell: ropogós alap és ízletesen főtt öntet. A tökéletes pizza néhány perc alatt megsült. A kályha jelenlegi verziója már messze nem képes lépést tartani. Az új EU-irányelvek miatt a sütő 400 ° C-on automatikusan kikapcsol, és jóval alacsonyabb hőmérsékletre hűl le. Míg a pizzákat korábban pillanatok alatt sütötték, ma a közepes hőmérsékleti tartományban vegetálnak. Biztos, hogy valamikor elkészül, de sajnos az egésznek semmi köze egy igazi pizzasütőhöz. Nyilván vannak olyan speciális Alfredo Tuning rajongók, amelyek képesek megoldani ezt a problémát - ezért még nem adtam fel teljesen a ropogós padló reményét. Módosítatlanul azonban a sütő csalódás minden pizza rajongó számára!
Ez azt jelenti, hogy a régi bevált használt gépeket kell keresni vagy át kell alakítani egy újat?[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.