-
Fototrend
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
Nálam egyelőre ez az alaprecept:
625g liszt
375-400g víz (lisztfüggő, amikor elöször dolgozom egy liszttel, inkább kevesebb vizet használok)
10g só
1g instant élesztő (most éppen oetker)
Ebből lesz majd 4x250g gombóc.
1-2 órát a konyhapulton pihen, aztán 2 napra megy be a hűtőbe.Cave canem!
-
kozsy18
tag
Hali!
A biga-s tészta előtt ezt a kalkulátort hasznaltam:
[French Guy Pizza Dough Proportions]Hajráf!
"Egy tehén sokszor ad tejet, de marhapörköltet csak egyszer..."
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.