-
Fototrend
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterAgos
csendes tag
válasz
mézespálinka #328 üzenetére
Köszönöm, majd próbálkozom😃
-
ici169
csendes tag
válasz
mézespálinka #364 üzenetére
Szia,
Hogyan valósítottad meg a kiégetést?
-
kozsy18
tag
válasz
mézespálinka #411 üzenetére
[Federico Italienische Lebensmittel Reutlingen]
Szerk.:otthon a metrot lenne erdemes megkukkantani, ha jol remlik van Caputo liszt, talan ez is. Ha nincs, majusban megyek haza, par darabot bedobok a kocsiba es teritem Bp-en.
[ Szerkesztve ]
"Egy tehén sokszor ad tejet, de marhapörköltet csak egyszer..."
-
fragola.6035
aktív tag
-
kozsy18
tag
válasz
mézespálinka #471 üzenetére
Ugy figyeltem meg, ha jofele elesztot hasznalsz, akkor a dobozbol kivetelt kovetoen nem problema, ha az aljat meg sajat magaba gyomoszkeled (tapasztaltabbak segitsenek, hogy hivjuk ezt a modszert, amivel a felso reszen feszitjuk a gombocot
) ha a dobozban nagyon szetszaladt a higteszta (nalam most 70% es 2-3 orat van a pulton formazas/sutes elott).
"Egy tehén sokszor ad tejet, de marhapörköltet csak egyszer..."
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 24
- További aktív témák...