Új hozzászólás Aktív témák

  • Vigneau

    félisten

    válasz Vigneau #41000 üzenetére

    Nos, nem telt el két hónap és végül csak "be Noctua-sodtam". Az eltelt időszakban volt a SilverStone Kublai-omban Noiseblocker NB-eLoop ventiből 2db használt B12-PS (egy BE a CPU-ra és egy hátra, rendszerhűtőnek) és 1db használt B14-PS (előre, rendszerhűtőnek). Utóbbit váltotta később 2db újonnan vett B12-PS.

    Volt némi interferencia, váltogatni kellett ide-oda a rendszerhűtő ventiket a beszerelési helyükhöz képest. Kicsit megráncosodott a homlokom, mire nagyjából elmúlt a pulzálás, interferencia, vagy ahogy én neveztem, a vu-vúúú-vu-vúúú hatás. :DDD

    Egy jobban sikerült este után végül csak belefáradtam, majd vettem egy nagy levegőt. Berendeltem 1db NF-P12 redux-1300 PWM és 3db Noctua NF-S12B redux-1200 PWM ventit újonnan. Ezekkel már nem volt ennyi gondom, elsőre megtalálták a helyüket.

    A 2db friss B12-PS bekerült az Asszony Kolink Satellite-jába (egyik hátulról szív be és a másik topflow CPU hűtőn feszít), ahol azóta is zokszó nélkül elvannak. Hogy mi lehetett a baj? Vagy a házam kialakítása (pl. MESH), vagy a lapom ventivezérlése, vagy szimplán a karma. :F

    Egy a lényeg, Feleségem profitált belőle, mert kikerült a két kölcsön Arctic P12 és csendesebb lett a gépe is, hasonló kondíciók mellett. Ezt Ő mondja és akkor az úgy is van. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...

Új hozzászólás Aktív témák