Új hozzászólás Aktív témák

  • mr_ricsi

    veterán

    válasz kicsipapucs #28987 üzenetére

    Ez egy szakmai-technikai fórum! Ha valamire azt mondod, hogy "4", de más szerint csak "3", akkor nem kell a véleményedet tiszteletben tartani, hanem meg kell vitatni, hogy kinek van igaza.
    Ha neked nem tetszik, hogy a hozzászólásodat kérésre forrásanyaggal, mérési eredménnyel vagy levezetéssel hitelesítened kell, akkor ez a fórum nem neked való.

    Ez egy szakmai-technikai fórum! Én nem grammar-nazi vagyok, hanem mérnök. Addig fogok kérdezni, amíg nem magyaráztad el egyértelműen és érthetően az álláspontodat.

    Ez egy szakmai-technikai fórum! Szerencsére itt nem nagy számban fordulnak elő írástudatlan felhasználók. Aki nem fogalmaz érthetően, azt gyorsan elüldözik vagy betörik, mert különben nem lehet a problémáját megoldani, vagy ő jelent veszélyt másokra a félreérthető tanácsaival.

    "a szekálást (... egyes szövegrészek kihagyása NÁLAM annak minősül)"
    Az idézés csak azt mutatja, hogy a válasz a hozzászólásod melyik részére vonatkozik. A teljes szövegek idézésétől óriási terjedelemre híznának a hozzászólások.
    A "válasz" gombot használva a hsz fejlécéből elérhető az eredeti hozzászólásod, és bárki egy kattintással elolvashatja a teljes szövegedet.

    "De, kiemelni egy apró hibát, amit kijavítni magunknak egyszerű és pofonegszerű, az sz.f-kodás, mert csak idegesítem vele a másikat és rabolom az ő és a saját időm."
    Ez egy szakmai-technikai fórum! Ha egy hozzászólásban hiba marad, az kárt okozhat annak, aki megvalósítja a leírtakat. Ez lehet csak anyagi kár, de akár életveszély is.
    Én is elvárom, hogy jelezze valaki, ha hülyeséget írtam, mert véletlenül sem szeretnék másnak kárt okozni.

    Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

Új hozzászólás Aktív témák